Har du prøvet at lære spansk eller er du i gang med det?

Her hos MW Languages eller via vores online undervisning blog kan du få en bred vifte af værktøjer til at støtte din viden og udvide dit kendskab, ikke kun til grammatikken men også til den spanske kultur, historie, aktiviteter, aktuelle facts, underholdende quiz og hverdags situationer.

Det som MW Languages blandt andet er gode til og som vi kan hjælpe dig med er: hverdags situationer og dialoger, som kan bruges med det samme og som kan anvendes i dine samtaler.

Kursernes struktur tilpasser sig dine behov og du vil finde, at kurserne er egnede til voksne som vil lære gloser inden de rejser til et spansk talende land, og til f.eks. de studerende eller arbejdstagere som vil udfordre sig til et højere spansk kommunikationsniveau.

Hos MW Languages kan du både have almindelig privat undervisning eller online-klasser og måske en endnu bedre løsning: begge to. På bloggen finder du en række af huskeøvelser, evaluerbare tests, videoer, lydbånd og alle andre øvelser som hjælper dig til overvinde sprogbarrieren- alt hvad du kan tænke dig, der passer til din spansk læring og dit niveau. Men vent nu et øjeblik, husk at du er den vigtigste del af kurset, og at det vigtigste er at holde ved din motivation og fokusere stærkt på målet, for så kan vi garantere at du bliver forelsket i spank og det spanske sprog!

Modulerne er delt op i Begyndere, Let-øvede og Øvede.

INTERVIEW

Inden du starter, holde vi en samtale med dig for at vurdere dine sprogfærdigheder og rådgive dig om det niveau som vi mener er bedst egnet til dig. I interviewet kan du informere os om de aspekter som du ønsker at få dækket i sprog undervisningen, og hvad dine vigtigste behov og forventninger er.

GRAMMATIK

Grammatiksiderne er blevet udarbejdet paa dansk for at hjælpe eleverne med at forstå de mest almindelige og dagligdagssprog strukturer. Det er tilrådeligt at bruge mindst 10 minutter om dagen til at studere og gennemgå grammatik siden. Også for at få en dybere forståelse, vil det være vigtigt at kombinere grammatiske øvelser og i nogle tilfælde, en forklarende video øvelse.

PRAKTISKE ØVELSER

Når du har været igennem alle begreber, bør du starte med de praktiske øvelser. Hvert modul omfatter forskellige øvelser, for at konsolidere alt det lærte i den teoretiske del. Vi anbefaler at lave et par øvelser hver dag, således at den opbyggede viden sætter sig. Når du er færdig med øvelserne, vil du kunne tjekke din viden med en selvevalueringstest. Alle studerende boer bestå selvevalueringstesten for at komme videre til næste niveau.

HJEMMEARBEJDE

Det anbefales uanset alder. Studerendes motivation er iboende, men øvelse gør mester.

Når eleverne føler sig trygge i modulet og ser hvad de virkelig har lært, så er det øjeblikket til at sende deres opgaver til korrektion.

Styrken ved MW Languages projektet er, at vi konstant følger op på vores elever. Læreren overvåger løbende det arbejde som den af studerende udfører og giver feedback om udviklingen inden for modulet og styrker de svage punkter.

TEST DIT SPANSKE NIVEAU