TOLKNING

Vores tolkningstjeneste er en de meste efterspurgte services vi tilbyder både for private møder som for internationale forretningsmøder (møder, konferencer, kongresser, corporate besøg). I MW Languages tilbyder vi dig en tolketjeneste som passer både dit arbejdstidsplan og det emne, der skal behandles, og det arbejdssprog du behøver. Vores professionelle tolke sikrer absolut fortrolighed af de meste delikate emner og vi tager hensyn til miljøet virksomhedernes konkurrenceevne.

Dansk, svensk, norsk, engelsk, italiensk, fransk, tysk og russisk er de sprog vi tolke mest fra og til, men hvis du har brug for vores tolketjenester til et andet sprog, så kontakt os uforpligtende.

MW Languages tilbyder følgende typer af tolkningtjenester:

SIMULTANTOLKNING

Denne form for tolkning er meget krævende, og har som regel brug af særligt udstyr. For simultantolkning, tolkerne arbejder i par for at opretholde et højt niveau af koncentration. Simultantolkning bruges primært til massemøder, foredrag, taler, seminarer, messer og andre store sites.
En anden type af simultantolkning er den direkte tolkning eller også kaldet “ansigt til ansigt” tolkning som ligner næsten simultantolkning og som foregår via mobiltelefon eller via videokonference. I det første tilfælde er der en dobbelt håndfri forbundet til en mobiltelefon, hvorfra to talere af forskellige sprog taler gennem en tolk, der oversætter distance samtale fra den anden ende af linjen. I det andet tilfælde er en videoforbindelse fra Skype eller andet system, der er udpeget af kunden og som også foregår på dual-band.

Denne service fjerner sprogbarrierer mellem to eller flere mennesker fra forskellige kulturer og forbedre umiddelbar forståelse.

KONSEKUTIVTOLKNING

I denne form for tolkning, du lytter omhyggeligt og notere den talendes budskab, og bruger pauserne til at resumere de vigtigste ideer af budskabet. Konsekutivtolkning bruges ofte i affidavits, retslige procedurer, uddannelsesaktiviteter, vidneforklaringer, korte forretningsmøder, pressekonferencer, medicinske miljøer og jobsamtaler. Det er også ideel til private forretningsmøder mellem arkitekt og bygherre eller klient i opbygningen af en ejendom. Vi citerer under andre praktiske eksempler:

1 I tilfælde af behandling eller hospitalsindlæggelse. Kontakt med sygeplejerske, lægerne eller hjemmebesøg.
2 I samråd med læge, speciallæge, psykolog eller psykiater.
3. I Skoler og briefinger mellem lærere og forældre, terapeuter, støtte lærerne.
5 Politi og Guardia Civil.
6. Beboerforeninger og andre foreninger.
7 Ambassader og konsulater.

5 + 1 =