Hvem er vi:

Med den stigende globalisering og internationalisering af samfundet, bliver grænserne mellem landene stedse mere flydende. Det betyder også at det er blevet nemmere at rejse til og bosætte sig i andre lande. Både i kortere perioder men også mere permanent. Det at bosætte sig i et andet land byder dog stadigvæk på udfordringer som: nyt sprog, anden kultur, bolig, bureaukrati, sundhed og sygesikring, socialt liv mv. Forhold som kræver en ekstraordinær indsats for at forstå den nye situation man befinder sig i.

MW Services blev startet med tanken om at yde bistand til enhver som ønsker at bosætte sig i Spanien, og særligt de borgere som vælger at flytte til Costa Tropical og Almunecar.

MW Services, der består af spanske Maria Luisa Morón García, uddannet oversætter og tolk fra Universitetet i Granada og danske Poul Westergaard, uddannet økonom fra Københavns Universitet, kan hjælpe med løsningen af stort set alle problemer du måtte stå overfor ved tilflytningen til Spanien og i dagligdagen.

Vores serviceydelser

Services til erhverv

conta

Skat og selvangivelser

foto-asesoria-fiscal

Administrative ydelser

tramites

Bil og kørekort

matriculas