TIL FIRMAER

MW LANGUAGES forsøger at tilpasse sig til væksten af de førende industrier i Andalusien, og dermed imødekomme kravene fra stadig mere åbne og konkurrenceprægede markeder.

MW LANGUAGES kan tilbyde dig alle former for sproglig bistand, som tolkning på konferencer og til foredrag, brochureoversættelser, tilpasning af tekster og design, bistand med tosproget specialiseret personale og hjælp til markedsføringen af deres produkt på internationale messer, for at nævne nogle eksempler.

MW LANGUAGES garanterer en professionel og høj kvalitets service. Vores personale kan assistere Dem på forskellige sprog og tilbyde sproglig rådgivning til alle former for virksomhed.

1. OVERSÆT A LA CARTE

Vores “oversæt a la carte” service er ideel til alle former for indhold løsning: brochurer, nyhedsbreve, intranet, blogs eller artikler, osv … der er på højst 1000 ord, som er skabt dagligt i en internationalt publikum, og som kræver en hurtig og høj kvalitet oversættelse.

Små og mellemstore virksomheder som har brug for en hurtig, professionel, omkostningseffektiv og præcis oversættelse til andre sprog kan også bruge vores ”Beregning af ordene” service, så kunden kan få en fornemmelse på de omtrentlige omkostninger ved en oversættelse. Servicen henvender sig til dem, der har behov for en enkeltvis oversættelse til små kørende projekter, men altid uden at gå på kompromis med kvaliteten. Send os dine dokumenter, og vi vil svare så hurtigt som muligt med vores tilbud.

Hvis du som kunde, er tilfredse med tilbuddet, så kan du bestille din ordre straks via online betaling, og det oversatte dokument vil blive sendt elektronisk til det aftalte tidspunkt.

2. OVERSÆTTE På EFTERSPØRGSEL

Vores “oversæt på efterspørgsel” er designet til de lejligheder, hvor små og mellemstore virksomheder er tvunget til at stole på automatiserede oversættelses maskiner til at kommunikere med udenlandske kunder, uden at vide med sikkerhed, om det oversatte indhold giver mening for din klient eller ej. Her kan vi tilbyde en redigerings service hvor vi “menneskeliggør” disse dokumenter under en omfattende kvalitetskontrol. Eksempler på dette er e-mails, budgetter, intern kommunikation, etc …

Med vores service “oversæt på efterspørgsel” kan du normalt have dit dokument nogle timer efter din henvendelse, og du er sikret, at indholdet er korrekt oversat og redigeret til forsendelse. Overlad dine dokumenter til en professionel og få vores reklamerabat.

ORDENE RABAT
RATE 1 Fra 1 til 3.000ord 0,00%
RATE 2 Fra 3.001 til 6.000 ore 2,50%
RATE 3 Fra 6.001 til 9.000 ord 5,00%
RATE 4 Fra 9.001 til 12.000 ord 7,50%
RATE 5 Fra 12.001 ord 10,00%

3. OVERSÆT DIN WEB, DIN E-BOG, ETIKETTER PÅ PRODUKTET

I dag bør alle små og mellemstore virksomheder være tilstede online på de sociale medier og i alle former for netværk, da rækkevidden af dit produkt til et globalt publikum kan være nøglen til din virksomhed. I MW Languages hjælper vi dig med at omdanne din web og tilbyder muligheder for at oversætte dit webindhold og dermed sikre, at webstedet altid er opdateret på alle sprog. Samspil med kunder på deres eget sprog er afgørende for at udvide rækkevidden af din virksomhed, skabe mærkeloyalitet og dybest set forøge dine indtægter.

Selv de sektorer indenfor fremstillingsindustri og teknologi som dem der bearbejder råvarer, og som eksporterer til udlandet, har indset vigtigheden af at have en web med en god positionering takket være en række forskellige sprog, og at et produkt bedre sælges med en god oversættelse af manualer og emballage til at opfylde de centrale og lokale politiske krav til eksportørerne.

Er der noget galt med at oversætte din egen bog? Nej, i virkeligheden er der et stigende antal helt nye forfattere som har stor lyst til at fortælle sin historie. Med MW Languages, er du garanteret en pålidelig og stringent oversættelse af din tekst.

4 + 8 =