3 + 9 =

PROFESSIONEL OVERSÆTTELSE

Denne type oversættelse svarer til tekster som have er specifikke og begrænsede til et meget konkret emne og stilarter ordforråd. Normalt eksempler er tekster indenfor: kommercielle, juridiske, medicinske emner eller tekster som man afleverer til offentlige kontor, turisme, mv.

Andre eksempler er:
– Økonomisk oversættelse
– Medicinsk oversættelse
– Teknisk oversættelse
– Forsikring
– Rapporter
– Brochurer
– Reklame, markedsføring og informationsmateriale
– Websider

Alle vores oversættelser udføres af autoriserede oversætter og tolke, modersmålstalende profesionelle og oversættere med mange års erfaring. I MW Languages, vores oversættelse team arbejder med professionel oversættelse værktøjer, der giver os blandt andet, vores egne oversættelseslager og ordlister til hver af vores kunder samt tilbyde meget stramme leveringsfrister.

Vores oversættere anvendes i overensstemmelse med den stil og ethvert design krav, format eller indstillinger, du angiver. Oversættelsesprocessen er som følge: gennemstudiet af dokumentet, udvælgelse af den beste specialiseret oversætter på område, oversættelse, korrektion og dobbelt tjek ved hjælp af værktøjer og ordliste og den endelige redigering.

Anmode os et gratis tilbud uden forpligtelse.